Biscuiti Spritati in 4 variante.
varianta 1.
-
250 gr. unt sau margarina
-
250 gr. zahar pudra
-
3 oua
-
3 prafuri vanilie
-
coaja de la 1 lamaie
-
1 praf de copt
-
700 gr. faina
varianta 2.
-
250 gr. unt sau margarina
-
4 ouá
-
650 gr. faina
-
4 ling. cacao
-
2 ling. aroma vanilie
-
2 prafuri vanilie
-
1 praf de copt -40 gr.-
-
250 gr zahar pudra
varianta 3.
-
400 gr. fainia
-
1 praf de copt
-
150 gr. unt sau margarina
-
250 gr. nuca macinata
-
200 gr zahar pudra
-
2 lamai coaja
-
1 ling. aroma rum
-
2 oua
-
2 galbenusuri de ou
varianta 4.
-
250 gr. faina
-
150 gr. nuca cocos
-
150 gr. unt sau margarina
-
2 ling. untura de porc
-
200 gr zahar pudra
-
3 oua
-
2 praf vanilie
-
1 praf de copt
Modul de preparare:
- Se freca spuma
untul sau margarina cu zaharul si vanilia, se adauga pe rand ouale si coaja de
lamaie,, se amesteca praful de copt cu faina si se incorporeaza treptat la
crema de unt si aromele, pentru fiecare varinata se procedeaza la fel tinind
cont de cantitati si ingredientele scrise pentru fiecare in reteta, dupa care se
fixeaza la masina de tocat forma speciala, se trece aluatul prin masina de tocat, fragmentandu-l diin loc in loc de lungimea dorita, se aseaza piscoturile
in tava unsa si tapetata cu hirtie de copt si se coc la foc potrivit 25-30
minute.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése