2014. február 18., kedd

Paste fainoase farfalle




Paste fáinoase farfalle


Ingredinete pentru 2 persoane


-        150 gr. ciuperci
-        100 gr. suncá din jambon
-        1 lingurá unt
-        1 ceapámai micá
-        1 adei kapia rosu
-        150 ml friscá pentru gátit
-        piper dupá gust
-        vegeta dupá gust
-        200 gr. paste farfalle { funditze }
-        50 gr. parmezan
-        50 gr, cascaval afumat
-        1 legáturá pátrunjel
-        1 liguritá busuioc tocat márunt
-        1,5 dl. supá de pasáre.


Mod de preparare


   Íntr-o tigaie mare punem untul la íncins , adáugám ceapa táiatá f.márunt , ardeiul , cálim putin apoi adáugám ciupercile feliate , si cálim píná ce apa scade detot, apoi adáugám sunca táiatá cuburi, prájim putin si adáugám supa de pasáre si  frisca , mai dám cíteva clocote,,  adáugám imediat Parmezanul si pátrunjelul,,si ímcorporám ,, íntre timp am fiert pastele fáinoase , le strecurám le clátim cu apá  caldá bine , apoi le íncorporám ín sosul cu suncá si ciuperci,, presárám cu cascaval afumat ,, servim imediat presárat cu busuioc proaspát táiat f.márunt,,


                              POFTÁ  BUNÁ.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése