2015. július 2., csütörtök

Chec cu banane si cacao.



Chec cu banane si cacao

    ingrediente

§                       100 gr. unt
§                       150 gr. zahár pudrá
§                       2 banane bine coapte
§                       4 ouá
§                       300 gr. fáiná
§                       1 praf de copt
§                       3 ling. cacao olandezá
§                       1 ling. esentzá vanilie
§                       1 ling. esentzá rom

Mod de preparare

           -untul moale, lásat la temperatura camerei, se mixeazá cu zahárul píná devine cremos si zahárul se topeste,
           -bananele se piseazá cu furculitza, se stropesc cu zeama de la 1 lámíie si se adaugá peste crema de unt, se mixeazá usor, adáugám 1 linguritzá sare si ouále, unul cíte unul si mixám bine dupá fiecare,
           -amestecám praful de copt ín fáiná si íncorporám ín compozitzia de unt cu care mixám píná la omogenizare complectá,
           -ímpártzim compozitzia ín douá, ín una din ele amestecám cacaoa si aromám dupá gust cu esentza de rom, ín partea rámasá vom pune dupá gust esentza de vanilie.
           -turnám cele douá compozitzii ín tava de copt de 20/30 cm tapetatá cu hírtie de copt, ín felul urmátor: íncepem din centrul távii cu cíte o lingurá din compozitzia albá si una cu cacao-alternativ, la urmá scuturám putzin tava ca aluatul sá se  uniformeze si dám la cuptor la foc mediu pentru cca 35-40 minute, dupá care facem proba scobitorii, apoi se dá la rácit negresit pe grátar, se feliazá dupá dorintzá, se pudreazá cu zahár praf.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése