2016. december 10., szombat

Piept de curcan umplut cu castane.


Piept de curcan umplut cu castane.
-         200 gr. pireu  castane  natur
-         100 gr. slániná afumatá
-         1 ceapá
-         1 ardei gras mare
-         1 bucatá ghimbir cca 50 gr.
-         1 chiflá
-         150 ml lapte
-         1 ling. vegeta
-         1 vírf cutit piper
-         1 vírf cutit nucsoará
-         400 gr. piept curcan file
-         250 gr. carne tocatá
-         150 gr. bacon
-         2 ouá
Modul de preparare:

                   -táiem slánina ín fidelute mici, o prájim , cálim ín grásimea rezulatatá ceapa si ardeiul, le dám deoaprte , rázálim ghimbirul íl adáugám, ínmuiem chifla ín lapte, o stoarcem si o adáugám, apoi toate condimentele, si castanele , omogenizám bine dupá care dám la frigider la odihná , íntre timp pregátim carnea si anume: feliem  pieptul de curcan  si íl batem ca pentru şniţele dar putin mai subtire, apoi ungem cu ulei feliile pe ambele párti, luám o bucatá de folie de aluminiu alimentará  de 30×60, o asezám pe masa de lucru si o ímbrácám cu slánina bacon ín asa fel ca feliile sá se suprapuná putin una peste alta,,,vezi foto,,, apoi asezám peste becon feliile de piept de curcan,,,,vezi foto,,, dupá care scoatem de la frigider umplutura, ín care amestecám si carnea tocatá si ouále, frámíntám bine,  asezonám de condimente , asezám umplutura ín partea dinspre noi, ín formá de spinare si íncepem si rulám  cu ajutorul foliei carnea ín formá de ruladá, fárá sá prindem folia ín ruladá,,,vezi foto,,, dupá care ínfásurám rulada ín folie cít se poate de stríns, ínchidem foila la ambele capete ,, vezi foto,,,punem rulada ín tava pentru fripturi bine unsá cu unturá de porc, língá care turnám  200 ml apá si dám la cuptorul preíncálzit, la 180 grade timp de 30 minute,  dupá care scoatem folia si rumenim rulada putin apoi scoatem de la cuptor , lásám la odihná 10-15 minute acoperitá, dupá care feliem si servim caldá cu garniturá, sau rece língá orice fel de salatá,,,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése