2016. szeptember 19., hétfő

Pişcoturi de casă.


    
Pişcoturi de casă.
-         4 ouá
-         220 gr. zahár pudrá
-         520 gr. fáiná extra
-         20 gr. salalkali – amoniac de sodiu alimentar
-         2 prafuri vanilie
modul de preparare:

                              -batem la robot ouále cu zahárul si vanilia, stingem amoniacul de sodiu alimentar cu 1 lingurá de lapte fiert-fierbinte, dupá ce sa rácit de tot adáugám amoniacul stins la ouále cu zahár si batem mai departe , apoi íncorporám ín compozitie  220 gr. fáiná , dupá care dám la rece compozitia timp de cíteva ore, cca 6-7 ore, dupá orele de odihná íncorporám si restul de 280 gr. fáiná, apoi íntindem aluatul de grosime 3-4 mm, si táiem  cu forma de piscoturi asezínd fiecare piscot ín tava de copt unsá cu unt sau margariná, dupá care dám la cuptorul preíncálzit la 170 grade pentru 8 minute, apoi íntoarcem tava ín cuptor si mai coacem alte 8 minute, scoatem de la cuptor, asezám piscoturile pe tavá si acoperim cu fata de masá, dupá care continuám operatia píná la terminarea aluatului,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése