ingrediente / 6 portii
-
2 buc. varzá creatá márime mijlocie
-
3 cuburi concentrat supá carne
-
1 ceapá mare
-
1 ardei kalifornia
-
1 linguritá boia ardei dulce
-
600 gr. carne tocatá
-
300 gr. piept de porc afumat
-
150 gr. orez
-
1 ling.vegeta
-
1 linguritá sare
-
1 linguritá piper
-
1 linguritá mághiran
-
1 linguritá chimen mácinat
-
1 ling.pasá ardei kapia
-
400 ml smíntíná grasá
modul d epreaprare
-tocám ceapa márunt si ardeiul le prájim ín 5 linguri ulei, presárám cu boai de
ardei dulce si adáugám imediat carenea tocatá, ínnábusim cíteva minute, presárám
cu vegeta, adáugám 200 ml apá si fierbem píná scade toatá apa si carnea sfíráie
ín cratitá,, condimentám cu mághiran, piper, chimen, api dám deoparte, íntre
timp fierbem din cuburile concentrat supá 3 litri supá ín care fierbem varza
creatá táiatá ín 4-6 , timp de 10 minute , dupá care o strecurám ff binde supá,
píná varza se scurge de supá,, íntr-o cratitá íncingem 3 linguri ulei , prájim
putin orezul, care íl stingem cu 300 ml apá , íl fierbem la foc aspru píná ce
orezul ea toatá apa, si rámíne numai bobul,
acoperim cratita cu capacul si lásám 10-15 minute, dupá care adáugám
orezul la carnea tocatá, omogenizám bine, asezonám de condimente, apoi un vas
termorezistent sau o tavá de fripturi
ungem bine cu unturá de porc, ímpártim varza creatá fiartá ín douá, acoperim
fundul vasului cu varza, peste care nivelám umplutura de carne tocatá, care
vine acoperitá cu varza rámasá, peste care nivelám 300 ml smíntíná grasá, dupá
care dám vasul la cuptor la 160-170 grade timp de 25 minute, scoatem de la
cuptor o táiem ín cuburi si servim cu smíntíná , ínsá se mai poate presára si cu cascaval rázálit dupá preferintá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése