2018. december 10., hétfő

Paste cu pui , ciuperci şi sos alb.




Paste cu pui , ciuperci si sos alb.
-         250.gr.
paste sfleder
-         250 gr.
piept de pui
-         400 gr.
ciuperci
-         300 gr.
smântână
-         1
-         1 ardei gras mare.
ceapă
-         2
-         1 lingură vegeta
căței usturoi
-         30 gr.
pătrunjel frunze
-         sare după gust
-         1 vârf-cuţit 
piper negru măcinat
-         2 linguri
ulei de masline,,, sau,,,,
modul de preparare
-         Fierbeți pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-o tigaie cu ulei încins puneți pieptul de pui tăiat julien  , presăraţi cu vegeta și lăsați până își schimbă culoarea, amestecați periodic. Adaugați ciupercile, ceapa , ardeiul gras și usturoiul. Asezonați cu vegeta , sare și piper negru măcinat. Gătiți până ciupercile devin ușor rumenite iar ceapa translucidă și moale. Adăugați smântâna și lăsați la foc mic până devine un sos mai dens. La sfârșit adăugați pătrunjelul tocat și pastele fierte, amestecați până când sunt acoperite uniform, serviti calde.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése