2014. április 9., szerda

Ruladá-cascaval cu cremá din círnati.

              

Ruladá-cascaval cu cremá din círnati

 ingrediente/6 portii
-         250 gr. cascaval
-         200 gr. chorizo sau círnati afumati de buná calitate
-         1 cutie brínzá topitá triunghi
-         salatá iceberg si rosii pentru ornat

modul de preparare
     -feliem cascavalul , íl punem íntr-o pungá care nu lasá apá, ín apá fierbinte píná se topeste ca sá poatá fi prelucrat ca si un aluat elastic,
     -íntre timp mácinám círnatul si íl frecám cu brínza topitá píná obtinem o pastá fainá din el,
     -ungem bine cu unt masa  de lucru , scoatem casavalul din pungá si íl íntindem ín formá dreptunghiulará nu prea subtire , aplicám peste el crema de círnati , uniform pe toatá suprafata, apoi rulám cascavalul ín formá de ruladá, íl punem pe folie alimentará cu ajutorul cáruia rulám cít se poate de stríns, ínchidem la ambele capete  si dám la frigider pentru 2-3 ore, dupá care scoatem folia , táiem rulada ín felii nu prea subtiri, le asezám pe farfurie sau tavá si ornamentám fiecare dupá fantezia proprie , eu am ornat cu o frunzá de salatá iceberg, ardei copt si cíteva felii de castraveti,

     - este un aperitiv grozav, sau o míncare de ocazie binevenitá oricárui musafir ocazional.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése