2014. május 4., vasárnap

Mititei amestec porc-pasáre.

             
             

Mititei amestec porc-pasáre
     - 1/2 kg spatá porc
     - 750 gr. pulpá curcan
     - 750 gr. burtá porc
     - 1 cápátíná usturoi
     - 1 leg.verdeatzá
     - ½ linguritá bicarbonat
     - 1 linguritzá boia de ardei
     - 1 linguritá de piper
     - ½ linguritá cimbru 
     - 2 lingurite  sare
     - 500 ml supá de carne sau apá mineralá gazoasá

Modul de preparare
    -tocám toatá carnea cu sita mijlocie, carnea tocatá o amestecám cu sarea si bicarbonatul, frámíntám puternic, apoi   acoperim bine cu folie alimentará si dám la frigider , píná dimineata urmátoare, deci de preferat sá pregátim dupá-masá tírziu spre seará,

   -a doua zi curátám usturoiul, íl pisám si íl adáugám la carne, ímpreuná cu boia, verdeatzá, cimbru si piper  mácinat, dupa care frámíntám iar pentru a íncorpora ,,ingredientele” , apoi  o trecem iar prin masina de tocat, dar prin cea mai micá sitá ca sá obtinem pastá finá de tot, si  o frámíntám iar cu supa de carne sau ½ litru de apá mineralá gazoasá , frámítám asa pe cinste,  acoperim vasul cu folie alimentará si dám la  frigider  mácar 3 ore.,  dupá care putem pune la grátar ,,, si poftá  buná,  nu au sá fie asa de grozavi ca cei originali, dar, sínt gustosi, !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése