2014. március 20., csütörtök

Topped cu brínzá si cacao.

                    

Topped cu brínzá si cacao

      Ingrediente cocá
-        2 ouá
-        10 linguri zahár
-        12 linguri ulei
-        12 linguri fáiná
-        2 linguri pudrá cacao
-        1 vírf cutit bicarbonat de sodiu
-        1 lámíie
-        3 linguri lapte

      umpluturá
-        4 gálbenusuri de ou
-        10 linguri zahár
-        1 pachet budincá friscá
-        500 gr. brínzá de vaci
-        3 linguri smíntíná grasá
-        2 vanilii
-        coaja de la o lámíie,

    pentru spumá
-        4 albusuri de ou
-        10 linguri zahár pudrá
-        zeama de la 1 lámíie

   glazurá-ornament
-        100 gr. ciocolatá menaj
-        5 linguri  ulei
-        5 linguri lapte

Modul de preparare
        -  Coca: frecám ouále cu zahárul spumá , bicarbonatul íl stingem cu zeama de la 1 láíine si-l adáugám la ouále spumá , frecám mereu si íncorporám si uleiul , apoi laptele , fáina o mestecám cu 2 linguri de cacao si o íncorporám ín compozitia de ouá , omogenizám bine, ungem tava de copt cu ulei  , tapetám cu hírtie de copt si turnám compozitia ín tavá, nivelám
       -  Pentru cremá , frecám  gálbenusele de ou cu zahárul spumá, adáugám praful de budincá  ,  brínza de vaci bine sfárímatá , vanilia, smíntína si coaja de la 1 lámíie,  omogenizám bine si nivelám ín tavá peste coca de cacao , apoi dám la cuptor pentru 20 minute,
    -  Íntre timp batem cele 4 albusuri spumá tare, cu 10 linguri de zahár pudrá si zeama de la 1 lámíie ,, apoi controlám coca, scuturám tava , dacá aluatul sa solidificat , nu se miscá , atunci putem adáuga si spuma  si continuám coacerea íncá 10 – 15  minute la foc moale ,
      - Íntre timp pregátim glazura , pe baie de abur topim ciocolata menaj  cu 5 linguri de ulei si 5 lapte, apoi  scoatem prájitura din cuptor si cu ajutorul unei linguri aplicám  ciocolata fluidá ín diferite modele peste spumá, ornamentám prájitura dupá preferintá, dám la rece apoi feliem ín dreptunghiuri frumoase,


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése