2014. március 31., hétfő

Prájiturá fragedá cu brínzá.

           

Prájiturá fragedá cu brínzá

     Ingrediente
           Coca:
-         300gr.fáiná
-         200 gr. zahár
-         2 ouá
-         50 gr. stafide
-         100 gr. unt
-         1 linguritá bicarbonat
-         1 lámíie
-         4 linguri lapte

   umplutura
-         500 gr. brínzá de vaci
-         5 ouá
-         3 vanilii
-         1 lámíie
-         3 linguri biscuiti mácinati
-         100 gr. zahár pudrá

pentru uns 1 ou , pentru presárat  2 linguri zahár praf si 2 vanilii.

Modul de preparare
       Coca:  punem fáina pe masa de lucru si íntre palme frecám fáina cu untul , zahárul coaja de la lámíie , cu zeama de la jumátatea de lámíie stingem bicarbonatul íl adáugám la fáiná, punem ouále si laptele si frámíntám o cocá molcutá buná pentru íntins si o ímpártim ín douá.
     umplutura:  
            - separám albusurile  de gálbenuse,
      - gálbenusurile  le frecám spumá cu 50 gr. zahár, vanilia , apoi adáugám stafidele , coaja si zema de lámíie , brínza - albusurile le batem spumá tare cu 50 gr. zahár, si usurel cu grijá o adáugám la gálbenusuri
    - íntindem o parte din cocá si o asezám pe fundul távii de copt bine unsá cu unt,  presárám peste foaie biscuitul mácinat si turná peste biscuit crema de brínzá si ouá,  íntindem a doua foaie cu care acoperim crema de brínzá  apoi cu o furculitá ímpungem foaia ,
      - batem 1 ou cu  putiná smíntíná si 1 linguritá zahár, ungem bine prájitura pedeasupra si o dám la cuptorul preíncálzit,  la foc potrivit  circa 25 – 30 minute, íntre timp o íntoarcem odatá prájitura ín cuptor
dupá coacere o lásám ín tavá sá se ráceascá,  o presárám cu zahár pudrá cu vanilie,, apoi o feliem dupá preferintá.

         

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése