2014. március 10., hétfő

Ruladá de cascaval cu suncá si brínzá.

 

Ruladá de cascaval cu suncá si brínzá

-        250 gr. cascaval trapist
-        50 gr. unt
-        150 gr. brínzá de vaci
-        1 vírf cutzit boia de ardei dulce
-        1 vírf cutzit chimen mácinat
-        1 ceapá micá tocatá márunt
-        1 linguritzá vegeta
-        1 vírf cutit piper mácinat
-        1 linguritzá pastá ardei kapia
-        150 gr. suncá  táiatá cuburi
-        1 bucatá ardei kaliornia rosu
-        1 bucatá ardei kalifornia verde
-        1 linguritzá frunze de busuioc verde máruntzit

Modul de preparare

                   - 50 gr. unt amestecám bine cu brínza de vaci, si condimentele : pasta de ardei, boia, chimen, vegeta, piper si ceapa táiat ff márunt, amestecám píná obtinem o cremá omogená , ardeiul kalifornia ambele culori le táiem ín cubuletze , le condimentám cu putiná vegeta , piper si busuioc , táiem sunca ín cuburi  , o adáugám la ardei , feliem 250 gr.cascavalul  íl punem íntru-un vas care poate fi dat la microunde si íl topim píná vom obtine  un aluat din el pentru al putea íntinde ca o  cocá de aluat, aceastá operatie o putem face si la apá fierbinte , aranjám o bucatá mare de folie alimentará pe masa de lucru , punem  aluatul de cascaval, íl íntindem ín formá dreptunghiulará, nu prea subtire , ungem suprafata  cascavalului íntins cu crema de brínzá de vaci, íntindem uniform peste toatá suprafata cscavalului , ímpártim peste compozitia de brínzá sunca  cu ardeiul  si rulám  cu ajutorul foliei alimentare ín formá de ruladá cascavalul umplut,  cít se poate de stríns,, ínchidem ambele capete , le ímpingem putin ínláuntru si apoi dám la rece pentru  4-5 ore dupá are feliem dupá preferintzá,, servim cu salatá , sau caatare ca aperitiv, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése