2014. március 23., vasárnap

Baton de ciocolatá.

            

Baton de ciocolatá

Ingrediente
    - 500 gr. ciocolatá menaj
    - 100 gr. unt sau margariná de buná calitate
    - 400 gr.  concentrat de lapte
    - 100 gr. lapte praf
    - 200 gr. zahár pudrá
    - aromá de vanilie dupá gust


Mod de preparare

   - luám o tavá de copt si o cáptusim cu hírtie de copt, ciocolata menaj o rupem ín bucáti márunte
si o mestecám bine  cu untul , laptele praf si  concentratul de lapte íntr-un vas care  se poate pune la foc,,
      - íncálzim compozitia píná ce toate se topesc si se ímbiná bine ímpreuná ingredientele , apoi
luám deoparte si continuám mestecatul , píná se íngroasá bine de tot compozitia , dupá care o turnám ín tava bine  tapetatá cu hírtie de copt, si o dám la frigider píná a 2 a zi, cínd o  táiem ín cuburi dupá preferintá.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése