2014. március 11., kedd

Ciorbitzá de mazáre verde.

          

Ciorbitzá de mazáre verde

    Ingrediente
-        3 linguri ulei
-        150 gr. ceafá afumatá condimentatá
-        150 gr. círnati chorizo
-        1 ceapá
-         2 – 3 ardei kapia
-        cíteva fire frunze de teliná
-        2 morcovi de márime medie
-        2 pátrunjei
-        1 legáturá pátrunjel verde
-        250 gr. cartofi
-        200 gr, boabe  mazáre verde
-        vegeta dupá gust
-        sare dupá gust
-        piper dupá gust
-        1 lingurá fáiná
-        2 cuburi concentrat supá de carne

Modul de reparare

                - Íntr-o cratitá cu peretii ínalti íncingem uleiul , rumenim putin ceafa de porc táiatá ín cuburi , scoatem o punem laoparte, rumenim putin círnatul táiat ín rotite mai groase , scoatem peste ceafá, ín grásimea rámasá prájim ceapa táiatá márunt si ardeliul táiat mare, adáugám zarzavatul táiat cuburi mai márisoare  si ínnábusim circa 10 minute, condimentám , adáugám mazárea boabe , ínnábusim mai departe  5 minute, presárám cu 1 lingurá de fáiná apoi adáugám 2,5 l apá clocotindá , fierbem  5 minute , adáugám cartofii , ceafa , círnatii , cuburile concentrat  supá de carne si mai fierbem píná cartofii sínt fierti , dacá este nevoie mai condimentám , presárám cu pátrunjel verde tocat si  servim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése