2014. június 12., csütörtök

Tiramisu cu zmeurá.

                 

Tiramisu cu zmeurá.

     - 200 gr. piscoturi ptr.copii de magazin
     - 300 gr. zmeurá
     - 4 ling. cacao olandezá
     - 2 dl cafea ness
     - 3 ling. miere albine
     - 300 gr. mascarpone
     - 40 gr. zahár maro
     - 1 ling. aromá vanilie
     - 1 ling. aromá zmeurá
     - 40 gr. ciocolatá albá

Modul de preparare
          -frecám spumá crema ”mascarpone” cu vanilia, mierea de albine, zmeura , esentza de zmeurá,
   -fierbem 2 dl cafea ness, dizolvám ín ea mierea de albine, zahárul maros, esentza de vanilie si ínsiropám bine piscoturile, presárám o tavá de sticlá cu cacao, ímpártzim piscoturile ín douá, asezám peste cacao o parte din piscoturi bine ínsiropate, presárám cu pudrá de cacao, { eu am folosit cacao nequik }, acoperim cu crema de mascarpone-zmeurá peste care aplicám piscoturile rámase bine ínsiropate, presárám cu pudrá de cacao peste care cládim boabe de zmeurá bine coapte care le presárám cu spanuri de ciocolatá albá, apoi dám la frigider píná se pátrund gusturile, circa o orá jumate - douá, apoi servim, este un desert foarte delicios, si foarte simplu de fácut.

      mentziuni : fructele se pot ínlocui cu cápsuni, caise, cirese sau visine, ín cazul acesta schimbám doar esentza de fructe iar fructele le mixám, restul totul este identic cu retzeta datá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése