2014. június 2., hétfő

Plácintá cu cápsuni.

                    


Plácintá cu cápsuni.

 plácinta:
-       3 ouá
-       2 cáni fáiná
-       4 dl ulei
-       3 ling. zahár pudrá
-       coaja de la o lámíie
-       sare
-       2 dl lapte
-       2 dl apá mineralá gazoasá

crema:
-       250 gr. cremá mascarpone
-       300 gr. cápsuni
-       6 ling. zahár pudrá

sosul:
-       200 gr. cápsuni bine coapte
-       150 gr. zahár
-       2 buc. nectarin
-       2 ling. miere de albine
-       1 dl. apá

Modul de preparare
      plácinta:
             -separám albusurile de gálbenuse, gálbenusurile le frecám spumá cu 5 linguri ulei, sare, coaja de lámíie, adáugám laptele, íncorporám fáina apoi apa mineralá, batem albusurile spumá tare cu 3 ling. mari zahár pudrá si zeama de la o jumátate lámíie, íncorporám ín compozitzia de gálbenuse, si punem la odihná píná pregátim crema, apoi coacem plácinta dupá modul normal, si le etajám cu urmátoarea cremá,
    crema:
         -punem crema ”mascarpone” ín vasul robotului, táiem 100 gr. cápsuni felii íi adáugám, si íncepem sá batem adáugínd cíte putzin si zahárul píná la íncorporarea totalá , cínd vom obtzine o cremá spumoasá pufoasá, restul de cápsuni íi feliem mai grosutz, apoi íncepem etajatul plácintelor, punem o plácintá pe platou, aplicám 2-3 linguri cremá ”mascarpone”, acoperim cu cápsuni feliatzi si aplicám o altá plácintá peste feliile de cápsuni, repetám operatzia píná la terminarea ingredientelor, apoi stropim cu cíteva linguri din sosul de cápsuni,
   sos de cápsuni.
        -punem ingredientele pentru sos ín vasul mixerului, le mixám bine apoi dám la fiert píná sosul íncepe sá se íngroase putin, dupá care íl rácim complect si servim peste plácinte.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése