2015. január 22., csütörtök

Cartofi "montenegro".

          

Cartofi  „montenegro”.

            ingredente / 4 potzii.
-        1,2 kg cartofi mari.
-        2 ling. málai glisat
-        1 ling. semintze susan
-        1 linguritzá rasá boia
-        1 ling. vegeta
-        1 linguritzá rasá rozmarin
-        4 cátzei usturoi
-        5 ling. ulei másline

Modul de preparare
                  -curátzám cartofii , íi táime ín bucátzi egale cam asa, ín lung, apoi punem ín tava de copt, málaiul, susanul, toate condimentele, omogenizám bine ímpreuná apoi táválim bine cartofii umezi ín compozitzie, presárám si usturoiul pisat,
                 -dupá ce cartofii au luat toatá compozitiza sus, stropim cu uleiul cartofii, íi mestecám bine din nou si íi dám la cuptorul preíncálzit la 200 grade timp de 20 minute, dupá care íntoarcem tava ín cuptor, scuturám bine tava, si mai lásám cíteva minte ca sá se rumeneascá cartofii, apoi íi scoatem si íi servim ca garniturá cu salatá verde si sos din smíntíná

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése