2014. november 17., hétfő

Chec cu ciocolatá.

            

Chec cu ciocolatá
 
   coca :
·                     100 gr. unt la temperatura camerei
·                     100 gr. zahár
·                     150 gr. fáiná
·                     100 gr. ciocolatá menaj
·                     30 gr. cacao
·                     3 ouá
·                     1 praf de copt
·                     1 fiolá esentzá rom
·                     sare
 glazura:
·                     100 gr. ciocolatá menaj
·                     30 gr. unt
·                     5 ling. lapte
·                     decor de ciocolatá
modul de preparare
         -frecám  spumá untul cu zahárul, adáugám esentza de rom şi ouále pe rínd continuínd sá mestecám dupá fiecare ou píná la omogenizare complectá,
        -radem ciocolata menaj, o amestecám cu fáina, praful de copt, zahárul, cacaoa si le adáugám la crema de unt , ungem forma de chec, o tapetám bine cu fáiná si nivelám compozitzia de aluat ín tava de chec dupá care dám checul la copt timp de 30-35 minute la foc moale, apoi facem proba de copt cu scobitoarea, dacá se lipeste de scobitoare mai coacem 5-8 minute dupá care scoatem checul din cuptor, íl lásám sá se stímpere ín tavá 8-10 minute apoi íl scoatem pe un grátar pentru a se ráci complect pentru glazurat,
             glazura: -topim-fierbem ciocolata menaj cu  30 gr. unt si 5 ling. lapte píná ciocolata va fi fluidá si mátásoasá, apoi o turnám peste checul rece, presárám cu drageuri de ciocolatá pentru ornat dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, apoi dám checul la rece píná ciocolata se va solidifica ca sá putem felia checul, apoi servim.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése