2014. november 30., vasárnap

Cartofi la tigaie.

            

Cartofi  la tigaie

        ingrediente / 2 portzii
-        500 gr. cartofi fiertzi
-        2 ouá
-        150 gr. bacon-prosciutto
-        150 gr. cremvusti frankfurt
-        1 ceapá rosie
-        1 fir ceapá verde
-        ardei kalifornia rosu si verde
-        4 ling. ulei

Modul de preparare

                     -cartofii fiertzi cu coaja íi curátzám, táiem ín rondele, íncingem uleiul prájim putzin cartofii, íi scoatem deoparte, prájim slánina bacon-prosciutto, cremvusti, adáugám ceapa rosie si verde cu verdeatzá cu tot si ardeii toate feliate, le cálim ímpreuná, asezám cartofii pe farfurii, ímpártzim compozitiza de slániná-cremvusti peste cartofi, coacem cíte un ochi de ou/farfurie, si servim caldá dacá dorim presáratá cu cascaval rázálit cu orice fel de muráturá si píine proaspátá, de obicei eu fac aceastá míncare rapidá din cartofii fiertzi rámasi de la míncarea de prínz, este foarte rapidá si gustoasá chiar si pentru musafiri la ciná, mai ales presáratá cu cascaval rázálit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése