2014. október 2., csütörtök

Salatá-broccoli cu cascaval.

                 

Salatá-brokkoli cu cascaval

           ingrediente / 4 portzii
-        1 buc. broccoli
-        1 ling. vegeta
-        2 buc . ceapá rosie
-        200 gr. cascaval
-        4 ouá fierte
-        200 gr. maionezá
-        3 dl kefir
-        1 lingurá mustar dijoni
-        1 ling. zahár
-        1 linguritzá piper alb

Modul de preparare

                  -desfacem broccoli pe flori, apoi punem apá la fiert cu vegeta si putizná sare, cínd apa clocoteste adáugám broccoli, dupá ce íncepe sá fiarbá lásám 2-3 minute maxim dupá care scoatem si dám la rácit, punem ouále la fiert pentru 10 minute, apoi pregátim sosul, frecám maioneza cu kefirul, mustarul, zahárul si condimentám cu vegeta, piper si putizná sare, apoi táiem ceapa, cascavalul si 2 ouá ín cuburi dupá preferintzá, 2 ouá le táime ín felii lunguietze pentru ornare, apoi punem  broccoli ín castronul pentru salatá, presárám ceapa, cascavalul, ouále, presárám cu vegeta, piper, sare, dupá care turnám sosul de tartar peste toatá compozitzia si mestecám usurel, cu grijá ca sá nu spargem ingredientele, apoi ornám salata cu ouále táiate felii dupá cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei, dám salata la rece pentru 15-20 minute, apoi servim caatare, sau língá carne pane.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése