2014. augusztus 18., hétfő

Salata aperitiv.

                    

Salatá aperitiv

            ingrediente / 4 portzii
-        1 kg. piept de pui dezosat
-        5 ling. ulei
-        1 ling. vegeta
-        1 buc. salatá iceberg
-        1 castravete lung de será
-        500 gr. rosii koktel
-        frunze busuioc verde

             dressing :
-        450 ml iaurt natur
-        1 ling. zeamá lámíie
-        1 ling. mustar dijoni
-        vegeta
-        piper alb
-        cascaval rázálit

modul de preparare

                   -táiem pieptul de pui ín felii mai groase apoi fiecare felie o táiem ín físii, presárám cu vegeta, íncingem uleiul íntr-o tigaie, apoi rumenim bine físiile de carne, ínsá nu punem ín ulei numai atít cít sá acopere fundul de la tigaie, ca sá nu fiarbá pieptul ci sá se rumeneascá frumos, apoi continuám operatzia píná ce am rumenit tot pipetul dupá care íl dám la  rácit, ín grásimea care sa rumenit, ca físiile de carne sá nu se usuce sá rámíná fragede, íntre timp pregátim dressingul si salata, íntr-un vas pentru salatá táiem felii castravetele, ín douá rosiile koktel, dupá ce am spálat salata o rupem ín bucátzele mai normale, ín vasul de salatá, presárám cu vegeta, adáugám pieptul rácit complect, frecám iaurtul cu zeama de lámíie, mustar, vegeta si pierul, apoi aceastá compozitzie o turnám peste salatá, si mestecám usurel, cu grijá ca salata sá nu se sfarme, presárám cu busuioc verde tocat, portzionám la farfurii salata si presárám cu cascaval rázálit dupá preferintzá, servim cu cruton de píine cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése