2015. november 26., csütörtök

Şniţel de pui cu susan.



Snitel de pui cu susan
        ingrediente / 3 portzii
-         500 gr. piept de pui dezosat
-         3 ouá
-         200 gr. fáiná
-         300 gr. pesmet
-         3 ling. semnitze susan
-         1 ling. sare
-         1 linguritzá rasá piper máciant
-         1 dl apá mineralá carbogazoasá
-         4 dl ulei
-         200 gr. orez
-         300 gr. mazáre verde congelatá
-         1 leg. pátrunjel  verde
modul de preaprare
                 -táiem pieptul de pui ín físii groase, íl presárám cu sare si pier, íl lásam circa 15 minut,e apoi íncingem 3 dl ulei, dám pieptul depui prin fáiná, batem spumá 3 ouá cu 1 dl apá mineralá carbogazoasá, amestecám semintele de susan cu pesmetul, dám físiile de carne prin oul bátut , apoi prin pesmentul  cu semntze dupá care prájim físiile ín uleiul binisor íncins píná se rumenete pe toate pártile, íntre timp pregátim si orezul si anume: íncingem 1 dl ulei, punem orezul si íl prájim píná se albeste total, apoi adáugám mazárea congelatá, ínvírtim de cíteva ori, presárám cu 1 lingurá vegeta si putiná sare si stingem cu 2,5 dl apá fierbinte, dupá care fierbem orezul píná scade toatá apa complect, apoi presárám cu pátrunjel verde tocat, acoperim vasul ermetic si lásám la ínnábusit circa 15-20 minute,  apoi mestecám  cu o furculitzá foarte rará, si servim fierbinte língá pieptul de pui pane, cu muráturá , slatá de ardei copt  sau salatá din verdetzuri.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése