2015. április 11., szombat

Piept de pui cu ciuperci.



Piept de pui cu ciuperci

       ingrediente / 4 portzii.
             - 4 ling. ulei másline
             - 600 gr.piept de pui dezosat
             - 1 ceapá
             - 3 ardei grasi
             - 300 gr. ciuperci champinion
             - 1 ling. vegeta
             - 1 linguritzá rasá piper mácinat
             - 200 ml friscá pentru gátit
             - 1 ling. mustar
             - 1 cub concentrat pui
             - 2 ling. pátrunjel verde tocat.

Modul de preparare:
           -taie pieptul de pui ín dreptunghiuri mai mici, íncinge uleiul íntr-o tigaie si rumeneste bucátzelele de pipept, scoate pieptul din tigaie,
           -ín grásimea rámasá ín tigaie, cáleste ceapa, si ardeiul, adaugá ciupercile, presará cu vegeta si piper, cálestele píná scade apa care au lásat-o,  adaugá mustarul, stinge cu 2 dl apá fierbinte, pune si cubul concentrat si ínnábuse píná sosul se omogenizeazá, pune carnea ínapoi ín sosul de ciuperci, adaugá frisca, mai dá cíteva clocote píná se íngroase putzin, asezoneazá de condimente, presará cu pátrunjel verde tocat si serveste cu orez si salatá de ardei copt, cum se vede si ín imaginea atasatá retzetei.
           Mentziuni: dacá nu ítzi palce gustul dulceag, atunci ínlocuieste frisca cu smíntíná grasá, este un deliciu.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése