2015. április 17., péntek

Cremá de brínzá Svab.


Cremá de brínzá Svab.

          ingrediente / 5 portzii.
-        200 gr. brínzá de oaie
-        200 gr. unt
-        100 gg brínzá vaci
-        3 ouá
-        1 ling. vegeta
-        1 linguritzá chimen mácinat
-        1 linguritzá boia dulce
-        1 praz partea albá
-        1 linguritzá mustar
-        1 vírf cutzit piper

Modul de preparare

                     -fierbem ouále tari, le rácim si le rázálim pe rázálitoarea de ouá  sau pe cea de lámíie, frecám untul spumá cu blenderul, adáugám condimentele, brínza de oaie, pisám brínza de vaci si o adáugám, prazul tocat ff márunt, apoi ouále rázálite si mixám píná la omogenizare complectá, asezonám de condimente, dám la rece petnru 2-3 ore ca gusturile sá se pátrundá si servim pe píine cu rosii, ardei, ceapá rosie, ridichi, ardei iute, fiecare dupá gust si preferintzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése