2015. április 21., kedd

Ochiuri de oua la tigaie.



Ochiuri de ouá la tigaie

          ingrediente / 2 portzii
-        4 ouá
-        2 chifle
-        4 felii bacon
-        2 ling. unt irlandez sau,,,
-        50 gr. cascaval ementaler
-        2 dl smíntíná grasá
-        1 vírf cutzit piper
-        1 linguritzá vegeta
-        2 fire ceapá verde

Modul de preparare
                 -feliem chiflele pe orizontal si le prájim, íncingem untul ín tigaie, prájim slánina bacon, adáugám ceapa verde partea albá, coadele verzi rámín la servit, cálim putzin slánina bacon cu ceapa, dám deoparte, asezám feliile de chifle ín tigaie peste bacon si ceapa cálitá, acoperim chiflele cu smíntína, presárám cu vegeta si pier, batem ochiurile peste smíntíná, scuturám bine tigaia si dám la foc mic acoperitá cu capacul píná ouále se íncheagá, apoi presárám cascavalul rázálit si mai ínnábusim píná cascavalul se topeste putzin, dupá care servim 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése