2015. szeptember 25., péntek

Crochete milaneze.



Crochete milaneze
           ingrediente
-  300 gr. cartofi
-  70 gr. unt
-  200 gr. brínzá
-  3 ouá
-  20 gr. drojdie proaspátá
-  fáiná cít cuprinde
-  ulei pentru copt
Mod de preparare
                  -se fierb cartofii si se piseazá pe masa de lucru, se lasá sá se ráceascá complect, apoi se adaugá untul, drojdia, brínza rasá, gálbenusele si albusurile bátute spumá, fáiná cít cuprinde compozitiza ca sá obtzinem un aluat bun pentru íntins ínsá mai  molcutz, se frámíntá bine, se preasará cu fáiná, se ínveleste cu o fatzá de masá si se lasá sá dospeascá, dupá ce aluatul si-a dublat volumul se íntinde íntr-o foaie de 1 cm grosime si se taie cu paharul, sau forma pentru pogácele, se lasá din nou sá creascá si se coc ín ulei íncins, precum gogosii, se servesc fierbintzi, presáratzi cu cascaval rázálit si smíntíná.

      mentziuni: atentzie !!! sarea se adaugá la aluat ín functie de cít este brínza de sáratá. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése