2015. július 11., szombat

Zucchini "indian".



Zucchini ”indian”.

       ingrediente / 2 portzii.
            -  3 buc. zucchini
            -  150 gr. ceapá
            -  1 linguritzá ghimbir rázálit
            -  1 linguritzá usturoi tocat
            -  1 linguritá chimion
            -  1 linguritzá curcumá
            -  1 vírf cutzit condiment indian-obtzional
            -  3 rosii
            -  3 ardei kalifornia rosu-galben-verde
            -  1 ling. vegeta
            -  5 ling. ulei
            -  2 dl smíntíná dulce-friscá

   Modul de preparare
                          -íncingem uleiul ín tigaie, prájim putzin semintzele de chimion, adáugám ceapa, o sotám doar píná se sticleazá, adáugám usturoiul si ghimbirul rázálit, presárám cu vegeta, condimentul indian piscátor-obtional, ardeiul kalifornia táiat márunt si rosiile, ínnábusim píná se ínmoaie totul bine, adicá píná obtzinem o pastá dupá care adáugám zucchini táiati ín douá dea lungul apoi ín rotitze, ínnábusim totul ímpreuná circa 8-10 minute fárá sá mestecám scuturínd doar tigaia, dupá care adáugám smíntína-frisca cu care mai dám 2-3 clocote, asezonám de condimente, sare, vegeta, piscátor fiecare dupá preferintzá si zucchini sínt gata de servit cu orez ínnábusit.
  


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése