2015. május 9., szombat

Ciorba mexicana.



Ciorbá mexicaná.

             ingrediente / 6 portzii.
-        700 gr. pulpe pui
-        1 ling. chimen roman
-        1 ardei kalifornia rosu
-        1 ardei kalifornia verde
-        1 linguirtá boia
-        6 buc. rosii
-        1 ceapá mare
-        300 gr. fasole boabe rosie conservá
-        150 gr. porumb boabe congelat
-        1 ling. vegeta.
-        1 ling. condiment asortat mexic
-        1 ling. condiment asortat fripturi
-        5 ling. ulei másline
-        1 ling. rasá piper mácinat

Modul de preparare
                   -frecám bine condimentul asortat fripturi cu uleiul si vegeta, dupá care frecám bine cu acestá marinadá pulpele de pui, la dám la cuptorul preíncálzit la 180 grade si le rumenim bine pe ambele pártzi, le scoatem din tavá, ín grásimea rámasá cálim cepa táiatá márunt si ardeii kalifornia táiatzi ín cuburi mari, presárám cu chimenul si boiaua, adáugám rosiile táiate ín cuburi mai mari, ínvírtim decíteva ori si stingem cu 2 litri apá fierbinte, adáugám porumbul boabe, dám la fiert, cínd íncepe sá clocoteascá punem si fasolea boabe, condimentul mexic, adáugám si carnea de pui táiatá ín cuburi, si oasele goale pentru gust, asezonám de vegeta, piper, sare, mai dám 2-3 clocote si ciorba este gata de servit.

          mentziuni: -aceastá ciorbá este grozavá si cu carnea rámasá de la orice fripturi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése