Felii  spumoase.
          foile:
-       400 gr. fáiná
-       250 gr unt
-       1 linguirtá bicarbonat
-       1 lámíie
-       4 gálbenuse de ou
-       200 gr. zahár tos
-       100 ml lapte
-       1 linguritá sare
       spuma:
-       4 albusuri de ou
-       150 gr. zahár tos
-       300 gr. nucá mácinatá
       crema:
-       80 gr. budincá vanilie
-       700 ml lapte 3,5 grásime
-       200 gr. unt sau margariná
-       200 gr. zahár pudrá
Modul de preparare:
                           foile: -frecám gálbenusele spumá cu
zahárul tos, apoi coaja d ela lámíie, si bicarbonatul stins cu zeama de la ½ lámíie,
dupá care adáugám celelalte ingrdientele si adáugám ítítí lapte ca sá putem frámíntám
o cocá buná pentru íntins,  la care
ímpártim aluautl ín 3 párti pentru 3 foi, íntindem prima foaie de 28×38 cm,
asezám foaia ín tava de copt unsá bine si tapetatá cu hírtie de copt, apoi batem
spumá tarte albusul de ou cu zahárul tos si zeama de la ½ lámíie, dupá care
usurel íncorporám ín albusul spumá tare nuca mácinatá, ímpártim compozitia
obtinutá ín 3 párti egale, aplicám o parte din albusul cu nucá peste foaia din
tavá si dám la copt pentru cca 20 minute la 180 grade , timp ín care íntoarcem
odatá foaia ín cuptor, apoi continuám operatia sic u celelalte 2 foi rámase,
dupá care trecem la prepararea cremei, 
      crema:
-din lapte si praful de budincá fierbem o budincá bine omogená, care o dám al
rácit complect, íntre timp frecám untul spumá cu zahárul praf, dupá ce budinca
sa rácit complect, íncorporám ín untul spumá si frecám o cremá frumoasá
mátásoasá  car eo ímpártim ín 2 párti,
apoi o aplicám íntre cele 3 foi, apásám putin fiecare foaie peste cremá si dám
prájitura la rece píná a doua zi cínd vom felia si servi , o adeváratá
delicatese.

 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése